Mijn naam is Janis, moeder van 4 dochters.

Ik heb in mijn leven wat ups en downs gehad. Levenslessen mogen leren en nog steeds komen er lessen op mijn pad waar ik mijn lering uit mag trekken.

Het luisteren, horen en voelen naar  en van mensen is voor mij altijd al vanzelfsprekend geweest. als HSP-er. Dat ik hier meer mee wilde doen stond eigenlijk al vast toen ik nog jong was. Angst voor het nieuwe en onbekende heeft mij tegengehouden in wat ik eigenlijk graag doe. Ik wilde heel graag maar durfde ergens ook niet. Ook ik zelf heb beperkende overtuigingen (van mijzelf maar zeker ook van mijn omgeving)los moeten laten. Ik heb op persoonlijke groei al wat dingen gedaan en nu is het mijn tijd. Mijn tijd om voor mezelf te kiezen, om mijn hart te gaan volgen en dat te gaan waar mijn passie ligt. Mensen bijstaan in hun proces naar beter naar innerlijke groei. Net dat steuntje in de rug te zijn

Ik heb gekozen voor het Maori symbool Koru. Het staat symbool voor het ontrollen van een nieuwe tak van een varenplant, binnen de bescherming van het oudere blad. Koru symboliseert een nieuw begin, groei en kracht. 

Het eeuwige leren van (levens)lessen en het altijd in beweging zijn. Dit staat ook symbool voor mijn eigen leven.

Graag help ik een ander bij het ondersteunen in een nieuw begin, (innerlijke)groei en de (innerlijke) kracht terug te halen. 

 

Alles van het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie!