Wat is metamorfose massage?

 

 

Een metamorfose massage is een zachte behandeling. Het gaat erbij metamorfose massage, hoe kan het ook anders, om de metamorfose oftewel de transformatie.  

Transformatie is een verandering die blijvend is. Bij transformatie word de oorzaak op een dieper niveau aangepakt. Als de oorzaak van de "pijn" is opgelost zal deze niet meer terug komen en heeft er een transformatie plaatsgevonden. Hiermee kan gezegd worden, als vanuit een dieper niveau de kern word aangepakt van blokkades, beperkende overtuigingen, patronen en mechanismen zullen deze wegblijven en komt er ruimte voor energie, om je kwaliteiten en talenten de ruimte te geven. Een nieuwe kijk, een nieuwe aanpak op hoe je de dingen in het leven aanpakt.

Bij metamorfose massage richt ik mij niet op symptomen of klachten van mijn client. Door de zachte behandeling kan er bij de client ruimte ontstaan dat de Innerlijke levenskracht (zelf helend vermogen) zijn werk kan gaan doen. De levenskracht kan "vastzitten" door patronen, beperkende overtuigingen. De metamorfose massage kijkt niet naar klachten of problemen maar richt zich op de Levenskracht. Door de behandeling kan er weer ruimte ontstaan, de transformatie. De levenskracht zal de transformatie van oude energiepatronen op gang brengen. Oude patronen die niet meer nodig zijn verdwijnen en de levenskrach kan weer vrij gaan stromen. * Stukje meer uitleg

De metamorfose massage gaat ervan uit dat ziekten, blokkades, beperkende overtuigingen hun oorsprong vinden in de periode van voor de geboorte.  Op de voeten, handen en hoofd zit de reflexlijn van de wervelkolom, deze weerspiegelt die periode. Deze word tijdens de behandeling zachtjes aangeraakt.

Zie het als dat een zaadje de aarde nodig heeft om te ontkiemen, tot wat het is (een boom, een plant, een bloem, een struik) De aarde maakt hier geen onderscheid in. De metamorfose massage kan jou helpen om vorm te geven aan wie jij werkelijk bent. Ik ben tijdens de behandeling net als de aarde, ik geef een behandeling zonder oordeel en zonder verwachting en ben volledig in mijn aandacht aanwezig

 

Laat de Levenskracht zijn werk doen en durf erop te vertrouwen dat er gebeuren mag wat er op dat moment naar boven mag komen.

 

* Na de behandeling

 

Wat kan er gebeuren na een metamorfosebehandeling:

-Verdwijnen van diverse lichamelijke klachten zoals koude handen/voeten, hoge bloeddruk, menstruatieklachten, obstipatie..
-Betere doorbloeding, waardoor o.a. betere genezing van wonden
-Meer energie en doelgericht handelen. Men vindt eindelijk de kracht om datgene aan te pakken wat je al zolang van plan was.
-Loskomen van verdriet, onmacht en woede...dit kan tijdens of vlak na de behandeling gebeuren of soms dag(en) later.
-Herbeleven van traumatische ervaringen en verwerking hiervan
-Liever worden voor jezelf

De massage wordt meestal als zeer prettig ervaren met een diep ontspannende werking. We kunnen een katalysator zijn in het proces van zelfontdekking en zelf(h)erkenning en zo de ander helpen te worden wie hij bedoeld is te zijn.

Deze massagevorm kent geen contra-indicaties.

Na de massage is het belangrijk om even je rust te pakken en te laten gebeuren wat nodig is. Zeer zeker ook belangrijk om goed water te drinken.

Deze vorm van massage is een zachte maar zeker diepwerkende. Na de behandeling kan hij echt nog een tijd goed doorwerken 

Het is raadzaam om niet vaker dan 1x in de week een metamorfose massage te ondergaan.

 

 

Kijk voor meer informatie en de achtergrond op www.metamorfosemassage.nl