Wat is Acces Bars?

 

Wanneer je een behandeling krijgt lig je met kleren aan ontspannen op een behandeltafel terwijl de behandelaar een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraakt. Er zijn 32 drukpunten op en om het hoofd die energiebanen vormen. Doordat deze punten aangeraakt worden gaan de energiebanen weer stromen wat het lichaam weer instaat stelt om oude gevoelens,gedachten, (beperkende) ideeën en overtuigingen los te laten.

Dit geeft ontspanning, energie rust en ruimte.

Naast ontspanning kan het ook verlichting (en zelfs verlossing) bieden bij uiteenlopende ongemakken. Denk hierbij aan meer rust creëren bij adhd/add, minder energie hebben, slecht slapen, pijn in het lichaam, hoofdpijn/migraine, zwangerschapskwaaltjes. Maar ook wanneer je onzeker bent over jezelf, als je (liefdes) relaties niet zo lekker lopen, niet lekker in je vel zit, Dit zijn maar een paar voorbeelden.

Ook  jong volwassene, tieners, kinderen en baby's hebben veel baat bij een behandeling. Doordat de energiebanen weer gaan lopen slapen ze beter, concentreren gaat beter, worden wat rustiger en zo zijn er nog onmogelijk veel mogelijkheden.

 

Mijn ervaring met de Bars zijn geweldig. Bij mijn eerste behandeling kwam er heel wat energie los. Wat gaf dat een ruimte en rust. Het geven van een behandeling geeft mij energie en ook bij degene die ik behandel gebeurt er wat.

Tijdens een behandeling hoef je niet te praten, niet te vertellen waarom je komt. Je mag liggen, ontspannen en ervaren. Er mag gebeuren wat er gebeurt. Wil je wel praten wil je vertellen wat je ervaart het staat je vrij.

 

Wil je dit ervaren twijfel niet en maak een afspraak! In het slechtste geval heb je het gevoel dat je een goede massage hebt gehad en in het beste geval heb je het idee dat er veel ruimte en ontspanning is gekomen, Dat er oude ballast weg is en er iets verandert in je lichaam en je leven